Tarieven seizoen 2024-2025

Lesgeld Musical spellessen 

Bij de vrije spellessen worden er iedere week andere lessen gegeven in zang, toneel en dans. Er wordt hierbij niet gewerkt naar een optreden in het theater. De vrije spellessen bedragen €28,50 per maand, met één maand opzegtermijn.

 

Lesgeld musical productiegroepen woensdag en zondag 

Het seizoen van de productiegroepen bestaat uit 10 maanden. Van augustus 2024 t/m juni 2025. (38 lessen) In de vakanties wordt er geen les gegeven.

Alle groepen beginnen met +- 10 vrije spellessen. Daarna worden de rollen verdeeld en werken wij de rest van het seizoen aan de productie die wordt gepresenteerd in het theater.

Het hele seizoen bedraagt €395, verdeeld over tien maanden van €39,50 per maand.

Dit bedrag wordt maandelijks van uw rekening geschreven via een automatische incasso.  Of u kan het gehele bedrag betalen via de Gelrepas. In de maand maart wordt een bedrag van €15 voor productiekosten extra geïncasseerd.

In de schoolvakanties worden er geen lessen gegeven. 

 

Gelrepas

Kinderen met een Gelrepas kunnen deelnemen aan de musicalgroepen. Hiervoor gelden wel bepaalde voorwaarden.  Het gehele musicalseizoen wordt gedeclareerd, restitutie bij beëindigen van het seizoen is niet mogelijk. Er zal ook voldoende tegoed op de pas moeten staan. Het bedrag dat overblijft, zal u zelf moeten betalen. 

Neem even contact op als uw kind wilt deelnemen met de Gelrepas.