Tarieven

 

Lesgeld kleuter musical spellessen 3,5-5 jaar zaterdag

Het lesgeld voor de musical spellessen van 45 minuten bedragen €25 per maand of €250 per seizoen. Dit wordt via een automatische incasso van uw rekening geschreven. Bij deze groep heeft u een maand opzegtermijn. Het bedrag wordt rond de eerste van iedere maand van uw rekening geschreven. 

 

Lesgeld Musical productiegroepen woensdag en zaterdag

Het contributiegeld bedraagt voor seizoen 2021-2022 €365. Dit wordt bij deelname aan de productiegroep via een automatische incasso maandelijks van uw rekening geschreven. Dit bedraagt €35 per maand.  In de maand maart wordt er eenmalig €15 geïncasseerd voor productiekosten. Tijdens het werken aan een productie, kunnen kinderen niet meer stoppen met de musicallessen. Wel starten deze groepen met spellessen, waarbij kinderen nog de mogelijkheid hebben om te stoppen voordat er gewerkt gaat worden aan de productie.

De automatische incasso's lopen van 27 september 2021 t/m 27 juni 2022. 

Het is ook mogelijk om het lesgeld in één keer te voldoen.

 

Gelrepas

Kinderen met een Gelrepas kunnen deelnemen aan de musicalgroepen. Hiervoor gelden wel bepaalde voorwaarden.  Het gehele musicalseizoen wordt gedeclareerd, restitutie bij beëindigen van het seizoen is niet mogelijk. Er zal ook voldoende tegoed op de pas moeten staan. Het bedrag dat overblijft, zal u zelf moeten betalen. 

Neem even contact op als uw kind wilt deelnemen met de Gelrepas.