Kim de Ridder, 41 jaar 

Ik ben de oprichter van Kindercentrum IKKE en ik ben15 jaar geleden gestart met het geven van musicallessen. 

Ik heb de opleiding sociaal pedagogische hulpverlening afgerond en ik ben afgestuurd op drama therapie. Ik weet dus naast het geven van de musicallessen, ook veel van de ontwikkeling van kinderen. Naast de musicallessen geef ik ook therapie aan kinderen en gezinnen. Ik heb tevens in de kinderpsychiatrie en jeugdzorg gewerkt.  De combinatie van het geven van behandeling en de musicallessen vind ik ontzettend leuk. 

Ik geef in principe aan alle leeftijdsgroepen les. Dus de kinderen (en ouders) zien mij het meeste bij het geven van de lessen. 

Freek Verdult, 42 jaar 

Ik ben de oprichter van Joy-acts producties. Ik heb jarenlang musicallessen gegeven aan kinderen. En ik heb een kinderkoor. Theater Kids Kinderkoor.

Ik treed ook regelmatig op met dit kinderkoor. 

Ook geef ik bedrijfstrainingen en improvisatie workshops. 

Daarnaast verzorgen wij het licht en geluid bij verschillende (grotere) voorstellingen. o.a. bij Ciske de rat.

Ik werk samen met Kindercentrum IKKE en geef zowel de musicallessen als de zanglessen. (gevorderde groep)  

Ook verzorgen wij de voorstellingen van licht en geluid. 

 

Sarah Euverman, 19 jaar

Ik heb jarenlang de musicallessen gevolgd bij Kindercentrum IKKE. En omdat k dit altijd met heel veel plezier heb gedaan, ondersteun ik Kim en Freek bij het geven van de lessen. Ook bij de uitvoeringen ben ik aanwezig om te helpen. Ik volg zelf in mijn vrije tijd zanglessen, zodat ik mee kan helpen met de technieken aanleren bij de jongere kinderen. 

Ik weet inmiddels wat er van mij (en de kinderen) verwacht word en ik kan hier goed op inspelen. 

Ik volg de opleiding pedagogische wetenschappen aan de universiteit van Nijmegen. 

 

Heide Pieterse , 16 jaar

Net als Sarah heb ik jarenlang bij kindercentrum IKKE de lessen gevolgd. En ik heb daar een aantal grote rollen mogen neerzetten. Ik heb genoten van deze tijd en daarom speel ik nog steeds veel toneel in mijn vrije tijd. Ik ga ook mijn studie vervolgen bij ARTES.  Ik hoop dat ik de kinderen kan leren om vrijer te bewegen en vooral in hun rol te kunnen kruipen. Ik doe zelf nog graag mee met de lessen om kinderen te leren hoe zij een rol groter kunnen maken. 

Ik help Kim graag mee met de lessen. 

Ik zit  nu nog op de HAVO.